“РадіоДень” — спільна трансляція на радіо й телеканалі Суспільного Житомирщини

“РадіоДень” — спільна трансляція на радіо й телеканалі Суспільного Житомирщини

8 кві. 2019

8 квітня в ефірі UA: ЖИТОМИР та  UA: Українське радіо "Житомирська хвиля" стартував спільний проект "Радіодень". Відтепер о 12:10 в будні глядачі телебачення можуть дивитися трансляцію цієї радіопрограми.

"Досвід одночасної роботи в теле- й радіоефірах ми вже маємо. Ще 16 січня цього року радійники вийшли в телеефір із програмою "На часі", яку й далі транслюємо в будні о 17:10. Відтепер і денна лінійка розкриватиме важливі й цікаві для суспільства теми не лише на радіо, а й у телевізійному форматі",ділиться продюсерка UA: Українське радіо «Житомирська хвиля» Таміла Бутко.

Темою першого спільного телерадіоефіру стала Катинська трагедія: як ушановують пам’ять жертв поляки Житомирщини.

У межах проекту «Зупинка історія» для вшанування пам’яті жертв Катинської трагедії на Житомирщину прибула делегація представників Інституту національної пам’яті Польщі.

Учасники ефіру — Томаш Панфіл, представник Інституту національної пам’яті Республіки Польща, та Вікторія Лясковська-Щур, очільниця Житомирської обласної спілки поляків України. Ведуча — Валентина Тичина.

"Трансляція відбувається на всіх платформах – теле-, радіо-, діджитал (сайт, сторінки каналів у Facebook). З появою нової телерадіолінійки ми демонструємо як технічну, так й організаційну перевагу наших потужностей. У нас є дві радіостудії, які використовуються для таких комплексних трансляцій. Зокрема, у тій студії, звідки сьогодні вийшла програма "РадіоДень", ми замінили веб-камери на HD, встановили потужний комп’ютер, обладнали студії світлодіодним освітленням",розповів менеджер Житомирської філії  Суспільного Артур Самарцев.