“Зворотний відлік. Ніч виборів” – спецпроект Суспільного у вирішальну для країни ніч

“Зворотний відлік. Ніч виборів” – спецпроект Суспільного у вирішальну для країни ніч

21 кві. 2019

Цієї неділі, 21 квітня, о 19:30 на всіх телеканалах Суспільного мовника вийде спецпроект "Зворотний відлік. Ніч виборів", який триватиме до 23:00.

По завершенні другого етапу виборів Президента України студія політичного ток-шоу "Зворотний відлік" знову стане для глядачів Суспільного центром найоперативнішої інформації про перебіг голосування.

Ведучі спецпроекту на Суспільному – ведуча "Еспресо" Мирослава Барчук та Павло Казарін – зберуть у студії політичного ток-шоу "Зворотний відлік" політичних експертів, журналістів та соціологів, щоб поговорити про перебіг президентських виборів, ситуацію на виборчих дільницях та оперативні новини стосовно цього. За зв’язок з онлайн-аудиторією Суспільного відповідатиме стендап-комік Єгор Шатайло – саме він відстежуватиме реакції та коментарі глядачів на YouTube-каналі протягом прямого ефіру та озвучуватиме найцікавіші питання експертам і гостям студії.

Також на глядачів чекають прямі включення зі штабів кандидатів на пост Президента України, найсвіжіші соціологічні дані, оголошення результатів екзит-полів (о 20:00 станом на 18:00 та о 23:00 – станом на час закриття дільниць) та гарячі дискусії про майбутнє країни.

Протягом ефіру журналісти регіональних філій Суспільного включатимуться з усіх куточків України, щоб розповісти, як пройшло голосування та що цікавого відбулося на дільницях у цей день. Також глядачі побачать бліц-опитування (vox populi) українців з різних регіонів України щодо того, як вони обирали свого майбутнього президента.

Дивіться спецпроект "Зворотний відлік. Ніч виборів" в ефірі UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й двадцяти чотирьох регіональних телеканалів Суспільного, а також на онлайн-платформі "Зворотний відлік", на YouTube-каналі та на сторінках Суспільного мовника у соцмережах.