26 червня UA: КРИМ запрошує відсвяткувати разом День кримськотатарського прапора

26 червня UA: КРИМ запрошує відсвяткувати разом День кримськотатарського прапора

25 чер. 2019

26 червня UA: КРИМ запрошує разом у студії Суспільного відсвяткувати День кримськотатарського прапора. У програмі заходу: прямий етер "Вечірнього шоу із Майклом Щуром" (MAYKL SIÇAN İLE AQŞAM SHOW), а також музична вечірка за участі Аліни Паш, гурту "TUR" та DJ Sivash.

"У студії з нами будуть відомі діячі та наші друзі: як кримські татари, так й інші українці. Цього дня ми хочемо показати, що нас об’єднує не двадцять років, а тисячі. І вже три роки нас на Суспільному об’єднує UA: КРИМ.  Запрошуємо приєднатися до нас в етері й у спілкуванні під гарну музику”, — розповів креативний продюсер UA: КРИМ Муслім Умєров.

Спеціальний етер "Вечірнього шоу" стартує о 21:50. До студії з Майклом Щуром завітають Павло Клімкін, Мустафа Джемілєв та Ахтем Сейтаблаєв. Музичні гості етеру — співачка Аліна Паш і кримськотатарський хіп-хоп гурт "TUR". Програму в прямому етері транслюватимуть UA: ПЕРШИЙ, UA: КРИМ, UA: ЖИТОМИР та всі інші регіональні мовники Суспільного.

"Маємо на меті говорити про Крим, кримців, кримськотатарську культуру з різними аудиторіями. З тими, хто, можливо, узагалі не знає, хто такі кримські татари. Хто вони, якою мовою говорять, що їдять, про що співають, які фільми знімають, яка їхня історія. Це буде живий, драйвовий ефір для сучасного українця”, — каже креативна продюсерка спецпроєкту, ведуча UA: КРИМ Єлизавета Цареградська.

Вхід вільний за умови попередньої реєстрації за посиланням.

Початок заходу о 21:00.

Адреса: телецентр "Олівець" (АСБ-2), Київ, вул. Іллєнка (Мельникова), буд. 42.