Суспільний мовник Житомирщини -  медіапартнер туру хіп-хоп виконавця ХАСа

Суспільний мовник Житомирщини - медіапартнер туру хіп-хоп виконавця ХАСа

23 жов. 2019

UA: ЖИТОМИР -  співорганізатор приїзду до Житомира відомого хіп-хоп виконавця ХАСа.

За сприяння Суспільного мовника 24 жовтня ХАС зустрінеться зі старшокласниками та студентами міста, де прочитає їм лекцію на тему «Як інстинкт самозбереження заважає нам досягнути наших цілей». На співака чекають в загальноосвітній школі № 6 та в Національному агроекологічному університеті.

Cольний виступ українського хіп-хопера ХАСа заплановано на 14 листопада у концертній залі Житомирської філії Суспільного.

«Концерт ми приурочили до Дня студента, тож маємо поєднати молодіжне свято і сучасні напрямки співу», - каже менеджер філії Артур Самарцев.

Суспільний мовник виступає інформаційним партнером туру.

 «Ми хочемо розповідати нашим слухачам та глядачам про молодих талановитих українців, які своїм прикладом доводять, що можна писати якісні українські пісні в різному стилі, що українська мова – багатогранна, що українське – то модно і круто, - ділиться планами продюсерка філії Таміла Бутко. - Плануємо запросити ХАСа до телеефірів, а його концерт транслюватимемо в прямому ефірі на сторінці UA: ЖИТОМИР у facebook».

ХАС (Назар Хассан) брав участь у музичних проектах Україна має талант, X–Фактор, Українська пісня. До початку сольної кар’єри заснував гурт «RIZUPS». Зараз ХАС готується до презентації свого третього сольного альбому «ДИКИЙ КАЧ», виступає на Всеукраїнських фестивалях, дає сольні концерти. Він перший український хіп-хопер, який у серпні 2019 року провів сольний стадіонний концерт, а 14 листопада ХАС вперше виступить у Житомирі.

Команда українського хіп-хоп виконавця ХАСа продовж декількох років,  працює над тим, щоб український україномовний продукт був не лише конкурентноспроможним, а і модним серед молоді.