15 листопада на UA: ЖИТОМИР стартує новий сезон проєкту «Виборчий округ»

15 листопада на UA: ЖИТОМИР стартує новий сезон проєкту «Виборчий округ»

13 лис. 2019

15 листопада о 19:25 в ефір телеканалу  UA:ЖИТОМИР вийде  перша програма нового сезону проєкту «Виборчий округ».

У першій передачі про свою парламентську діяльність розповість народний депутат Володимир Арешонков, який був нардепом і попереднього скликання.

 До кінця грудня журналісти Суспільного мовника Житомирщини  зустрічатимуться з новообраними депутатами Верховної Ради України і говоритимуть про роботу за перші 100 днів з часу їх обрання до Верховної Ради.

Редакційна група проєкту запросила всіх шістьох депутатів Житомирщини, які були обрані до Верховної Ради за мажоритарними списками і сподівається на участь у передачі: Ігоря Герасименка, Богдана Кицака, Дмитра Костюка, Тетяни Грищенко та Сергія Кузьміних.

Нагадаємо, якщо обранець із різних причин не зможе взяти участі у «Виборчому окрузі», в ефір вийде не 26-хвилинна, а скорочена до 13 хвилин програма, де його діяльність аналізуватимуть експерти й оцінюватимуть мешканці округу.

Розмові в проєкті передуватиме робота журналістів на конкретних округах: спілкування з місцевими мешканцями й відвідування громадських приймалень обранців. Якщо ж депутати не зможуть приїхати для запису до Житомира, то знімальна група готова записати їх безпосередьньо на виборчому окрузі.