Спецефіри до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку на UA: ЖИТОМИР

Спецефіри до Дня працівників радіо, телебачення та зв’язку на UA: ЖИТОМИР

15 лис. 2019

15 листопада на UA: ЖИТОМИР провели спецефіри напередодні професійного свята медійників. Ведучі ранкового шоу познайомили глядачів із тими, хто щодня готує для них новини, працює над теле- й радіопрограмами та технічно забезпечує трансляцію.

Також відбувся тематичний телеміст із Миколаївською філією Суспільного.

«Ми вирішили дізнатися в колег із нашої філії не лише про те, що для них Суспільний мовник, а й чим вони захоплюються у вільний час, — розповідає керівниця творчої групи «Ранок» Анжеліка Нестерчук. — Це насправді цікаві й несподівані зізнання. Ранківці з Миколаївщини під час телемосту розповіли про особливості своєї роботи й поділилися, як відзначають професійне свято».

На UA: Українське радіо «Житомирська хвиля» до розмови в ранковій програмі запросили колег-радійників, які двадцять два роки тому долучилися до створення цього радіо.

На фото Таміла Нестерчук (редакторка ТГ «Тема дня»), Ігор Грач (телеоператор), Юрій Мілованов (провідний інженер й оператор ефіру) та Антоніна Тугас (кореспондентка новин)

«У цьому проєкті ми хотіли показати, наскільки різні та цікаві люди працюють на Суспільному. Наприклад, у Житомирській філії є призери національних змагань із бігу, дитяча письменниця та поетеса, композитор, музиканти, люди, які займаються громадською діяльністю, вивчають давнину, колекціонують різні речі. І цей перелік можна продовжувати й далі», — прокоментувала продюсерка філії Таміла Бутко.

Впродовж п’ятниці та суботи 15-16 листопада в ефірі телеканалу UA:ЖИТОМИР йтимуть міжпрограмки "Суспільне коли разом".

 Житомирська філія разом із шістьма іншими філіями долучилася до цього проєкту, ініційованого суспільниками Хмельниччини.

В ефірі будуть розповідати про ситуації в регіонах, розв’язання яких Суспільне медійно супроводжувало аж до вирішення проблеми. Ідея в тому, щоб показати, що Суспільне в регіонах сприяє єднанню громади.