17 грудня  в Житомирі відбудеться інформаційний день Українського культурного фонду

17 грудня в Житомирі відбудеться інформаційний день Українського культурного фонду

10 гру. 2019

Український культурний фонд 17 грудня з 12:00 до 14:00 проведе інформаційний день у Житомирі, де розкаже про діяльність інституції та процедуру подання заявок на конкурсний відбір 2020 року.

Подія відбудеться у Житомирському інформаційно-ресурсному центрі «Вікно в Америку» (ЖОУНБ), за адресою: Новий бульвар, 4.

Суспільний мовник України – інформаційний партнер фонду і вже другий рік підтримує його діяльність як у столиці, так і в регіонах. Житомирська філія Суспільного теж долучиться до висвітлення заходу. Представники фонду будуть запрошені на ранкові телерадіоефіри UA: ЖИТОМИР. Суспільний мовник анонсуватиме подію в ефірі та на своїх facebook сторінках. 17 грудня на події працюватиме знімальна група Житомирського мовника та виїзна телерадіостудія спільного телерадіопроєкту «Радіодень».

У порядку денному житомирського інфодня— презентації програм, які фінансує УКФ, а також оновлення в уже відомих конкурсах та ЛОТ-ах. Серед іншого, на заході йтиметься про:

  • Сектори культури, які підтримує УКФ у 2020 році;
  • Дедлайни прийому документів та заявок;
  • Зміни в подачі заявки;
  • Критерії оцінювання;
  • Призначення фінансування.

До участі в «Інформаційному дні УКФ» запрошують координаторів культурно-мистецьких проектів (представників культурних та креативних індустрій, вищих навчальних закладів, культурних менеджерів й кураторів, митців та охочих створювати проєкти у сфері культури).

Посилання на реєстрацію

Мета партнерства Суспільного з Українським культурним фондом – створення умов для реалізації культурно-освітніх проєктів, розвитку інклюзивного мистецтва, збереження  матеріальної та нематеріальної спадщини країни.