UA: ЖИТОМИР підбиває підсумки року

UA: ЖИТОМИР підбиває підсумки року

27 гру. 2019

Для Житомирської філії Суспільного 2019 рік був активним, сповненим новими проєктами, інформаційними партнерствами та новими можливостями.

У загальнонаціональних та регіональних проєктах активно працювали команди ранкових шоу радіо і телебачення Суспільного Житомирщини.

Команда UA: ЖИТОМИР

«За рік в ранковій телевізійній студії побували більше 1300 гостей. Майже 1000 активних житомирян, жителів та гостей Житомирщини долучилися до ранкових радійних ефірів. Редактори творчої групи «Ранок» підготували більше двох тисяч різних рубрик. 

Житомирські ранківці долучалися до всіх загальнонаціональних проєктів, а ранкові рубрики житомирського телевізійного «Ранку» транслювали філії Суспільного з інших регіонів. Ведучі ранкового шоу виходили на прямий зв’язок з іншими філіями, проводили телемости та прямі включення», - розповідає керівниця творчої групи «Ранок», Анжеліка Нестерчук.

Ранківці UA: ЖИТОМИР

«Житомирська регіональна дирекція перша серед філій Суспільного, вийшла в телерадіоефір з програмою «Радіодень», а згодом подвоїла прямоефірну лінійку. Традиційними стали виїзні студії «Радіодня», де редактори радіо «Житомирська хвиля» спільно з операторами працюють на місці подій, спілкуючись з учасниками та експертами», - зазначає продюсерка Житомирської філії Таміла Бутко

 

 У студії проєкту «Радіодень»

  У 2019 році Житомирська команда Суспільного провела 10 програм «Звіти наживо» із звітами керівників управлінь, голів ОТГ, очільниками облдержадміністрації, міськрад та  різних структур.

Звіт міського голови Житомира Сергія Сухомлина у проєкті Звіти_наживо

«Тема дня», «Виборчий округ» та «Виборчий округ. Співбесіда» дають можливість встановити діалог між різними представниками громади та владними структурами. 

 

 

Спікер парламенту України Дмитро Разумков в ефірі UA: ЖИТОМИР

Цього року побачила світ програма «Суботні зустрічі». В ній глядачі знайомилися із творчими особистостями, їхніми робочими місцями: в майстернях, в художніх студіях чи студіях звукозапису. 

2019 року Суспільне Житомирщини стало партнером та організатором багатьох культурно-мистецьких заходів. У концертній залі телецентру відбулось більше двох десятків концертів, творчих вечорів, вистав, дитячих дійств. 

 Новорічний кінопоказ для дітей

Також було оновлено концертну залу UA:ЖИТОМИР. Відремонтовано і дві гримерні кімнати та два допоміжні приміщення, обладнано відеопроекцію, придбано світлодіодне концертне освітлення, змонтовано куліси, встановлено радіатори опалення, замінено ковролін на сцені, у гримкімнатах.




Також цьогоріч облаштовано кімнату  відділу випуску програм та відремонотовано хол другого поверху.

Житомирська філія Суспільного активно підтримує на правах інформаційного партнера різні освітні та публічні акції, мистецькі заходи, фестивалі. 

У коворкінг зоні UA:ЖИТОМИР відбувались презентації і прем’єри документальних фільмів за участі режисерів та сценаристів. Також тут проходили навчання для журналістів філії  і міста. 

Тепер для проведення тренінгів та майстер-класів є окрема, обладнана фліпчартом, екраном та меблями кімната. 

Відбувся апгрейд гостьової кімнати (зручні крісла, перегляд прямого ефіру, візаж гостей ефіру).

 

Цьогоріч  Житомирська філія вперше була представлена в Національному проєкті «Місто професій», де журналісти спілкувалися з дітьми, розповідали про особливості професії, навчали працювати перед камерою і знайомили з азами зйомок. 

 

На Суспільному Житомирщини постійно відкриті двері для відвідувачів.

На екскурсіях у студіях, музеї історії телебачення і радіо побували сотні школярів та студентів.  

Цього року відбулось 50 кінопоказів, які безкоштовно відвідали декілька тисяч житомирян. Вони стали учасниками різноманітних фестивалів кіно, фільмів для дорослих, дітей та підлітків. 

Також досягнуто позитивних результатів у фінансовій та господарській діяльності. Автоматизація роботи котельні сприяла економії 17 тис. кубометрів газу, порівняно з минулим роком. Залучені значні кошти за рік оренди приміщень філії. Зростають показники рекламних надходжень.

«UA:ЖИТОМИР не стоїть на місці. Вже є плани на рік прийдешній. Маємо надію, що мрії та задуми буде втілено у життя», – підсумовує менеджер Житомирської філії Артур Самарцев.