Фінал Нацвідбору на Євробачення-2020: де дивитися й слухати

Фінал Нацвідбору на Євробачення-2020: де дивитися й слухати

21 лют. 2020

Цієї суботи, 22 лютого, о 19:00 відбудеться фінал Національного відбору учасника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020»UA: Суспільне мовлення транслюватиме шоу наживо на всіх платформах: телебаченні, діджитал та радіо.

Побачити прямий ефір Нацвідбору на Євробачення-2020 глядачі зможуть на суспільних телеканалах UA: ПЕРШИЙ і UA: КУЛЬТУРА

На UA:ЖИТОМИР дивіться повтор наступного дня — у неділю, 23 лютого, о 19:55.

Суспільне радіо транслюватиме Нацвідбір — слухайте на хвилях першого каналу, UA: Українське радіо, та другого, UA: Радіо Промінь, а також у мобільному застосунку suspilne.radio.

Також Нацвідбір покажуть на онлайн-платформах Суспільного:

Обрати представника від України на Євробачення-2020 глядачі зможуть за правилами голосування. Результати голосування глядачів (50%) і суддів (50%) додадуть і за підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову кількість балів, то перевагу матиме той, хто отримав більшу кількість балів від глядачів.

Нагадаємо, за результатами жеребкування учасники виступатимуть у такій послідовності:

  1. KRUTЬ із піснею «99»;
  2. JERRY HEIL — пісня «Vegan»;
  3. гурт GO_A з піснею «Соловей»;
  4. David Axelrod — пісня «Horizon»;
  5. співак KHAYAT із піснею «Call for love»;
  6. гурт TVORCHI — пісня «Bonfire».

22 лютого оголосять ім’я переможця конкурсу, який представлятиме Україну на Євробаченні-2020 у Нідерландах. Прямий ефір фіналу Національного відбору транслюватимуть суспільні канали UA: ПЕРШИЙUA: КУЛЬТУРА та телеканал СТБ.

Про найцікавіші моменти, які залишилися поза ефіром, глядачі Суспільного дізнаються в програмі «Щоденник Нацвідбору учасника від України на Євробачення-2020».