Робота UA: ЖИТОМИР в умовах карантину: оперативні новини та безпека працівників

Робота UA: ЖИТОМИР в умовах карантину: оперативні новини та безпека працівників

18 бер. 2020

У зв’язку із запровадженням всеукраїнського карантину у Житомирській філії Суспільного відбудуться зміни у програмній сітці мовлення, графіках і формах роботи працівників. 

За словами продюсери філії Таміли Бутко, весь телерадіоконтент філії поки виходить в ефір у звичному режимі. Найближчим часом ймовірні зміни.

З 23 березня щоденне ранкове прямоефірне шоу з 7:00 до 9:00 замінять дайджести і загальнонаціональні новини від UA: ПЕРШИЙ. 

Адміністрація шукає можливості і форми дистанційної роботи працівників. В кожній редакції склали спеціальні графіки праці. Окремі працівники планують перейти на дистанційну роботу.

«У кожному підрозділі розробляють особливі графіки роботи - так, щоб по можливості менше перетинатись, напрацьовувати матеріал вдома і лиш виходити на ефіри. Звичайно керівники будуть знати хто де знаходиться і над чим працює»,— розповіла Таміла Бутко.

Менеджер філії Артур Самарцев повідомив, що до приміщення телецентру обмежений доступ сторонніх, скасовані фільмопокази, які традиційно відбувались щочетверга та концерти.

«Намагаємось максимально людей додому відправити, щоб там частину роботи виконували - сценарії писали, коментарі телефоном брали. Транслюємо застережні міжпрограмки та рекомендації лікарів з попередніх ефірів. Щодня темі боротьби з коронавірусом і необхідності дотримання карантинних заходів присвячені телевізійна та радіопередача «Тема дня»»,— говорить Таміла Бутко.