Усі тренінги Академії суспільного мовлення — на новому сайті

Усі тренінги Академії суспільного мовлення — на новому сайті

21 тра. 2020

У середу, 19 травня, Академія суспільного мовлення запустила власний сайт — тепер стежити за анонсами тренінгів стало ще зручніше за адресою academy.suspilne.media.

Читайте також: На Суспільному з’явиться Дитяча академія суспільного мовлення

Академія суспільного мовлення (Public Media Academy) — навчальний центр Суспільного мовника, який працює з 2017 року, а з 2019-го — проводить події для зовнішньої аудиторії.

Сайт Академії суспільного мовлення буде корисним для всіх, хто цікавиться медіа або працює в цій галузі. У розділі «Розклад» можна знайти графік і докладну інформацію про тренінги для всіх охочих.

Тренінги Академії суспільного мовлення можна відвідувати офлайн у хабах: в Одесі, а з осені — у Києві (за адресою: вул. Хрещатик, буд. 26). Подробиці про них також можна знайти на сайті.

Окремий розділ «Juniors» присвячено новоствореній Дитячій академії суспільного мовлення (PMA Juniors), яка розпочала роботу 15 травня й має на меті підвищити рівень медіаграмотності молоді.

«Ми тішимося, що тепер ще більше журналістів, студентів, молоді й просто зацікавлених темою медіа зможуть долучитися до наших подій, — розповідає менеджерка Академії суспільного мовлення Ярослава Камінська. — Сайт став майданчиком для налагодження контакту з усіма, хто цікавиться темою медіа та хоче розвиватися в цьому напрямі. Ми завжди намагалися проводити більше заходів не лише для працівників Суспільного, а й для зовнішньої аудиторії. А також дати змогу всім охочим брати участь у тренінгах та отримувати фідбек від українських і європейських тренерів».

Зазначимо, Public Media Academy реалізує навчальні програми за участі тренерів європейських медіашкіл та міжнародних організацій, серед яких: Deutsche Welle Akademie, BBC Media Action, CFI, IREX, UN Women, Council of Europe Office in Ukraine, а також українських медіатренерів.

Академія суспільного мовлення працює в межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. DW Akademie співпрацює з BBC Media Action, аби підтримати трансформацію державного мовника України НСТУ в суспільний мовник. Ключовою метою проєкту є промоція суспільного мовлення через створення функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).

 

Фото Каріни Авер’янової