UA: Радіо Культура присвятить програму найвідомішому житомирянинові

UA: Радіо Культура присвятить програму найвідомішому житомирянинові

10 чер. 2020

У четвер, 11 червня, роль найвідомішого житомирянина Сергія Корольова в сучасних космічних досягненнях стане темою прямого ефіру програми «Імператив» на UA: Радіо Культура. Початок ефіру о 10:10. Ведуча — Олена Гусейнова.

 

Світ захоплюється запуском корабля Space Dragon. Але задовго до того, як про підкорення космосу почав мріяти Ілон Маск, саме в Житомирі народився науковець, завдяки якому такі польоти стали можливими. Тож який внесок Сергія Корольова в події, які нині обговорює весь світ?

 

Гості програми — заступниця директора з розвитку Музею космонавтики ім. Сергія Корольова Вікторія Четвертак і режисер документальної драми про Сергія Корольова «Незламний. Шлях до мрії» Петро Авраменко

 

Нагадаємо, UA: Радіо Культура мовить у Житомирі на хвилі 90,6 FM. Також радіо можна слухати в мобільному застосунку suspilne.radio.

 

Нещодавно ще один випуск програми «Імператив» був присвячений Житомиру та міфам про нього, які вплинули на культурне життя всієї країни. Послухати запис онлайн можна за посиланням.