Проєкт «Я — віртуоз» розпочинає онлайн-відбір учасників

Проєкт «Я — віртуоз» розпочинає онлайн-відбір учасників

3 лип. 2020

Національний мистецький проєкт «Я — віртуоз» оголошує про початок онлайн-відбору учасників. Шукають музикантів від 16 до 21 року, котрі є дипломантами або лауреатами районних, міських, національних чи міжнародних конкурсів. 

Читайте також: UA: Радіо Культура розпочинає «Філармонійний маратон»

«Я — віртуоз» — масштабний проєкт, у межах якого молоді музиканти виступають у супроводі Симфонічного оркестру Українського радіо під орудою народного артиста України Володимира Шейка. Концерти відбуваються в Будинку звукозапису Суспільного радіо — одній із найбільших студій звукозапису Європи, де виступають виконавці української та світової музичної сцени.

Щоб подати заявку на участь:

  • запишіть відео композиції у своєму виконанні тривалістю 2–10 хвилин. Учасники можуть обрати будь-який твір із класичного репертуару, обмежень щодо музичних інструментів немає;
  • розмістіть запис на YouTube та відправте посилання разом із творчою автобіографією на пошту: alla.sheiko@ukr.net та oksahomi@ukr.net

Заявки приймають до 31 серпня. Найкращих виконавців запросять узяти участь в онлайн-концерті в Будинку звукозапису Суспільного радіо. Про дату концерту повідомлять згодом.

Якщо маєте запитання, телефонуйте за номером: (099) 132-1513.

Нагадаємо, останній концерт проєкту «Я — віртуоз» відбувся в лютому. Виступи учасників можна почути в радіоефірі й подивитися на ютуб-каналі UA: КУЛЬТУРА.