В ефірі UA: ЖИТОМИР звітуватимуть народні депутати про рік роботи в парламенті

В ефірі UA: ЖИТОМИР звітуватимуть народні депутати про рік роботи в парламенті

18 сер. 2020

18 серпня о 19:25 в межах програми «Тема дня» на Суспільному Житомир стартує серія звітів народних обранців від Житомирщини за рік роботи у Верховній Раді. Сьогодні звітуватиме народний депутат Сергій Кузьміних.

Редакційна група проєкту запросила до студії шістьох депутатів Житомирщини, яких рік тому обрали до Верховної Ради за мажоритарними списками: Сергія Кузьміних, Володимира Арешонкова, Ігоря Герасименка, Богдана Кицака, Дмитра Костюка і Тетяну Грищенко. Участь у проєкті вже підтвердили п’ять народних депутатів.

«Редактори «Теми дня» запитають народних обранців, які плани на рік вони будували як депутати, чи виконали їх і якщо ні, то чому. Наша мета — нагадати депутатам програми, з якими вони йшли на вибори. Хочемо почути, наскільки обранці відкриті для громади і що зробили у своїх округах», — каже редактор «Теми дня» Костянтин Кас’ян

 

Звіти триватимуть до кінця серпня. Переглянути ефіри можна на телеканалі UA: ЖИТОМИР, на сайті мовника онлайн. Пізніше вони будуть доступні на ютуб-каналі Суспільного Житомира. Стежте за анонсами на Facebook сторінці UA:ЖИТОМИР.

Нагадаємо, в листопаді-грудні минулого року в межах проєкту «Виборчий округ» відбулись ефіри за участі згаданих депутатів. Тоді говорили про роботу депутатів за перші 100 днів з часу їх обрання до Верховної Ради. Із редакторами Суспільного Житомир поспілкувалися всі, окрім Тетяни Грищенко.