«Шукачі пригод» — новий проєкт про пригоди Чернігівщиною на Суспільному Житомира

«Шукачі пригод» — новий проєкт про пригоди Чернігівщиною на Суспільному Житомира

9 лют. 2021

Прем’єра проєкту «Шукачі пригод» від UA: ЧЕРНІГІВ відбудеться 12 лютого о 18:45 на телеканалі UA: ЖИТОМИР та всіх регіональних телеканалах Суспільного. Впродовж шести тижнів глядачі Суспільного щоп’ятниці зможуть побачити захопливі історії про Чернігівщину.

«Шукачі пригод» — одна з програм, які були відібрані на відкритому конкурсі «Створюй із Суспільним». Над її підготовкою до ефіру спільно працювали команда Чернігівської філії Суспільного та автори ідеї.

Читайте також: Три житомирських проєкти відібрали на конкурсі «Створюй із Суспільним» для реалізації у 2021

Чернігівщина — земля цікавої історії та багатої природи. Тут збереглися поселення слов’янських племен та давньоруські храми, козацькі садиби та дворянські палаци. Два ветерани АТО вирушають назустріч пригоді. У цій подорожі вони поринуть у минуле нашого краю, побачать його красу та заведуть нові знайомства, навчаться нового й просто відпочинуть.

«Ми з командою хотіли продемонструвати широкому загалу не лише красу чернігівського Полісся, а й ті навички та досвід ветеранів, які, на наш погляд,  украй важливо поширювати серед глядацької аудиторії: витривалість, фізична підготовка, кмітливість та людяність. У ході зйомок концепт проєкту дещо змінився — від екстремального до пригодницького, з акцентом на висвітленні історичного та культурного багатоманіття Чернігівщини», — розповідає авторка проєкту Анастасія Кучерява.

Стежте за пригодами героїв щоп’ятниці о 18:45 в ефірі UA: ЖИТОМИР та всіх регіональних філій Суспільного, а також онлайн на сайті телеканалу.