«Дякую героям моїх сюжетів за щирість та відвертість», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» у Житомирі Анжеліка Нестерчук

«Дякую героям моїх сюжетів за щирість та відвертість», — спецкореспондентка «Ранку на Суспільному» у Житомирі Анжеліка Нестерчук

7 лип. 2021

15 липня міжрегіональному інформаційно – пізнавальному шоу  «Ранок на Суспільному» виповнюється рік. Спеціальна кореспондентка Анжеліка Нестерчук разом із відеографинею Тетяною Беляк протягом року розповідали на всю Україну про унікальні місцини Житомирського краю та його людей, які змінюють світ навколо. 

Своє відеопривітання Анжеліка записала на мальовничій Замковій горі, що за переказами, була центром заснування Житомира. А на березі річки Тетерів, журналістка розповіла прадавню легенду про дивовижні обриси гранітної скелі в формі людської голови. Разом із художницею Оленою Славовою, журналістка запросила глядачів повірити у свої здібності і розкривати творчий потенціал.

«Я люблю своє місто. Щодня відшуковую надихаючі історії житомирян. Повірте і ви в свої можливості. Починайте свій ранок з творчого подиху. А я вже готую камеру, щоб розказати саме про вас у Ранку на Суспільному!», — каже Анжеліка Нестерчук .

Упродовж року Анжеліка готувала найрізноманітніші ранкові рубрики: «Фінансова грамотність», «Україна музична», «Професіїї», «Проти течії», «Ноїв ковчег», «Наука», «Музичні історії»,  «Міські подробиці», «Виклик». Крім того, кореспондентка розповідає про талановитих, мужніх, творчих, цікавих людей Житомирщини та визначні події краю.

«Пам’ятаю історію кожного, з ким довелося спілкуватися, хто довірився мені і поділився своїми life story. Дякую героям моїх сюжетів за щирість та відвертість. Завдяки їхнім надихаючим історіям, формується і мій життєвий досвід», — говорить журналістка.

Нагадаємо, «Ранок на Суспільному» виходить на UA: ЖИТОМИР та інших регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 6:30 до 9:00.

Телеканал UA: ЖИТОМИР, UA: Українське радіо «Житомирська хвиля» разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення.

Оперативні новини Житомирщини шукайте на діджитал-платформах: