UA: ЖИТОМИР транслюватиме наживо урочистості до Дня Збройних сил України

UA: ЖИТОМИР транслюватиме наживо урочистості до Дня Збройних сил України

6 гру. 2021

6 грудня о 18:20 дивіться на UA: ЖИТОМИР, UA: КРИМ та усіх регіональних телеканалах Суспільного міжрегіональний спецефір до Дня Збройних сил України в межах проєкту «Сьогодні. Головне». Він розпочнеться із включень наживо кореспондентів із Краматорська (Донеччина), Одеси та Харкова. Журналісти покажуть, як у цих містах готуються до святкового параду з нагоди 30-ї річниці Збройних сил України. Ведучою проєкту в київській студії буде Катерина Сидорчук.

Загалом, урочистості відбудуться одразу в 5 містах країни — у Києві на Михайлівській площі, у Харкові на площі Свободи, на площі перед пам’ятником Т. Г. Шевченку у Львові, у Краматорську на площі Миру та на Морському вокзалі в Одесі. Трансляція парадів у цих містах розпочнеться на UA: КРИМ та усіх регіональних телеканалах Суспільного о 18:30. 

Опісля, регіональні команди Суспільного продовжать розповідати про військових та Збройні сили України у проєкті «Сьогодні. Головне». Подробиці про локальні спецефіри на телеканалах та радіо читайте на сайтах регіональних філій. Там же можна дивитися і слухати Суспільне онлайн.

Гостями телестудії Суспільне Житомир будуть Тарас Чмут, директор фонду «Повернись живим» та  Олександр Олексієнко, волонтер. Ведуча ефіру Тетяна Іскоростенська розпитає гостей про розвиток ЗСУ та волонтерство.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

Оперативні новини Житомирщини читайте на діджитал-платформах: