Керівники міста та області звітуватимуть на Суспільне Житомир про зроблене за рік

Керівники міста та області звітуватимуть на Суспільне Житомир про зроблене за рік

20 гру. 2021

Із 21 грудня команда Суспільне Житомир у межах програми «Сьогодні. Головне» розпочинає аналізувати діяльність голів обласної ради, облдержадміністрації та міського голови Житомира. 

Для посадовців – це можливість прозвітувати, а глядачам Суспільного – дізнатися про те, чи усі обіцянки за рік роботи виконані.

До кінця грудня у студії Суспільного звітуватимуть міський голова Житомира Сергій Сухомлин, голова обласної ради Володимир Федоренко, а також голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко. Заплановано провести 3 звітних ефіри.  Ведучі проєкту — журналісти Дмитро Клименко та Олена Ваховська

Формат програми передбачає звіт голови перед жителями громади за рік роботи на посаді та відповіді на запитання від аналітиків, журналістів та місцевого населення. 

«Першим до студії завітає міський голова — 21 грудня. Команда Суспільного підготувала запитання міському голові, голові обласної ради та голові облдержадміністрації  запитання, що стосуватимуться основних проблем міста і області та їхніх рішень», — каже ведуча проєкту Олена Ваховська. — Також проаналізуємо виконання місцевою владою своїх обіцянок на 2021-тий рік та обговоримо плани на 2022-ий. Запрошуємо усіх охочих ставити свої питання телефоном та у соцмережах».

Програма «Сьогодні. Головне» на телеканалі UA: ЖИТОМИР розпочинається о 19:00. Поставити своє запитання можна за студійним номером телефону (0412) 47-31-98.

Інформаційні матеріали шукайте на цифрових платформах мовника:

Телеканал UA: ЖИТОМИР, Українське радіо «Житомирська хвиля» разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь,  Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні —  Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.