Прозвітувати про рік роботи до студії Суспільне Житомир запросили голову облради Володимира Федоренка

Прозвітувати про рік роботи до студії Суспільне Житомир запросили голову облради Володимира Федоренка

23 гру. 2021

У вівторок, 28 грудня у програмі «Сьогодні. Головне» на UA: ЖИТОМИР команда Суспільного аналізуватиме діяльність голови обласної ради Володимира Федоренка за рік роботи. Початок прямого ефіру — о 19:00 після новин.

Формат програми передбачає звіт голови перед жителями Житомирської області та відповіді на запитання від аналітиків, журналістів та глядачів. Ведучі проєкту — Дмитро Клименко та Олена Ваховська

Йтиметься про роботу з депутатським корпусом, розвиток комунальних закладів обласної ради та кадрову політику в них. Окрім того, відбудеться обговорення ситуації з перепрофілюванням Житомирського обласного ліцею-інтернату у спортивний.

«Організовуючи такі ефіри, Суспільне надає посадовцям можливість прозвітувати про свою роботу, а команда лишає за собою можливість поставити ті питання, які вважає за потрібне. Глядачі зможуть безпосередньо в прямому етері більше дізнатися про те, як відбуваються ключові процеси в обласній раді та що на них впливає», – розповідає Дмитро Клименко

Маєте запитання до голови облради? Телефонуйте у студію прямого ефіру за номером телефону (0412) 41-39-22.

Нагадаємо, що у студії Суспільного за рік своєї роботи вже прозвітували голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко та міський голова Житомира Сергій Сухомлин. Старт проєкту відбувся 21 грудня.

Інформаційні матеріали шукайте на цифрових платформах мовника:

Телеканал UA: ЖИТОМИР, Українське радіо «Житомирська хвиля» разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь,  Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні —  Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.