У міжрегіональному марафоні «Суспільне. Спротив» зміни серед ведучих

У міжрегіональному марафоні «Суспільне. Спротив» зміни серед ведучих

12 тра. 2022

Ведучою новин у міжрегіональному марафоні «Суспільне. Спротив» на усіх регіональних телеканалах Суспільного відтепер буде Інна Москвіна, а у парі з Олесею Вакуленко у студійних блоках проєкту працюватиме Олександр Єльцов. Денис Зепсен долучиться до команди загальнонаціонального марафону «Єдині новини #UAразом».

Читайте також: Ще більше історій та інформування: марафон «Суспільне. Спротив» збільшує тривалість

«Рада приєднатися до команди міжрегіонального марафону “Суспільне. Спротив”. Щогодини щобудня в межах марафону розповідатиму новини з усіх регіонів України, які збирає команда мовника у кожній області», — каже Інна Москвіна.

Нагадаємо, міжрегіональний марафон «Суспільне. Спротив» виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного щобудня з 14:00 до 22:00. Перші 4 години прямого ефіру забезпечує команда із Суспільного Закарпаття, друга частина виходить зі студії Суспільного у Львові. 

Журналісти Суспільного працюють у кожній області України та вмикаються у прямий ефір телевізійного марафону з новинами про всі регіони, особливо, де ведуться бойові дії: з 18:00 до 19:00 — година оперативної інформації звідти (крім телеканалів Суспільного, де у цей час виходить токшоу «Сьогодні. Головне»). 

Водночас мовник інформує глядача про міжнародні події щодо вторгнення росії в Україну — від офіційних заяв лідерів думок до трансляцій наживо з міжнародних інституцій. Також виходять мистецькі блоки, виготовлені командою UA: КУЛЬТУРА, та сатирична рубрика-добірка Віктора Дяченка новин про стан справ в росії «Що там на болотах».

Також Суспільне Мовлення продовжує цілодобовий інформаційний марафон «Єдині новини #UAразом», що транслюється на телеканалі UA: ПЕРШИЙ, а також:

З 15 квітня OTT-платформи oll.tv та MEGOGO.NET почали показувати UA: ПЕРШИЙ, UA: КУЛЬТУРА та UA: ЛЬВІВ в HD-якості.