UA: ЖИТОМИР — медіапартнер фестивалю «Пісенний Спас»

UA: ЖИТОМИР — медіапартнер фестивалю «Пісенний Спас»

13 сер. 2019

З 16 по 19 серпня у місті Житомирі відбудеться V Міжнародний фестиваль «Пісенний Спас» ім. Володимира Шинкарука. У його програмі — конкурс молодих виконавців та мистецький марафон. Житомирська філія Суспільного — медіапартнер «Пісенного Спасу» — висвітлюватиме наживо головні події фестивалю. 

Так, 18 серпня в ефірі телеканалу UA: ЖИТОМИР та на сторінці мовника у Facebook транслюватимуть заключний галаконцерт фестивалю, в якому візьмуть участь Ірина Шинкарук, Микола Свидюк, Ірина Зінковська, Артем Кондратюк, Володимир Талашко, Анжеліка Рудницька, «Джонич», «The Вйо», Ігор Воєвуцький та інші артисти.

«18 серпня Житомирська філія Суспільного транслюватиме дві події фестивалю «Пісенний Спас»: концерт пам’яті Володимира Шинкарука о 17:00 та заключний галаконцерт. У перервах між ними ми плануємо показати «short-movie» про те, як проходили попередні дні фестивалю. Трансляція відбуватиметься на телеканалі UA: ЖИТОМИР, сайті та офіційній сторінці у Facebook. Я дуже радий, що у нашої філіє є можливість стати частиною події, що охопить ціле місто. Зі студентських часів пам’ятаю настанови і періодичні «прочухани» від Володимира Федоровича Шинкарука (це все було не дарма). Дуже приємно, що пам’ять про нього об’єднує не тільки житомирян», — зазначив Олексій Гайдучик, продюсер UA: ЖИТОМИР.

Випробувати співочі здібності у конкурсних номінаціях фестивалю «виконавець естрадної пісні» та «виконавець авторської пісні» зможуть учасники віком від 14 до 35 років. У номінації «конферансьє» вікових обмежень немає.

До складу конкурсної комісії увійдуть співаки, поети, митці, громадські діячі з України, Білорусі та Молдови під головуванням президентки фестивалю, народної артистки Ірини Шинкарук.

Конкурсні виступи чергуватимуться з мистецьким марафоном — різножанровим концертом, що проходитиме з 16 по 18 серпня на вулиці Михайлівській у Житомирі. В режимі нон-стоп на сцені виступатимуть гості фестивалю «Пісенний Спас».

Протягом чотирьох днів у центрі Житомира розгорнеться фестивальне містечко з виставками, ярмарками та майстер-класами, де будуть представлені роботи народних майстрів з усієї країни. Також діятиме дитячий майданчик та фестивальні фотозони.

З програмою заходу можна ознайомитися тут.