Стартує конкурс на посаду продюсера UA: ЖИТОМИР

Стартує конкурс на посаду продюсера UA: ЖИТОМИР

12 вер. 2019

12 вересня розпочинається відбір на посаду продюсера Житомирської філії UA: Суспільне мовлення. Документи від кандидатів прийматимуть до 25 вересня.

Конкурс триватиме у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відбере претендентів за поданими документами, а далі з ними проведе співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Основні вимоги до претендентів, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

Документи прийматимуть за адресою: м. Київ, вул. Іллєнка, буд. 42 (телецентр «Олівець»). Також можна надіслати скановані копії на konkurs@suspilne.media.

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами: (044) 481-07-20 та (044) 481-08-87.

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, хто відповідає кваліфікаційним вимогам.

З 9 вересня тимчасовою виконувачкою обов’язків продюсера UA: ЖИТОМИР призначено Тамілу Бутко, яка до того обіймала посаду лінійної продюсерки ТО телепрограм ТВО бюро телерадіоновин філії.