З 5 жовтня в ефірі UA: ЖИТОМИР транслюватиметься програма «Школа доступності»

З 5 жовтня в ефірі UA: ЖИТОМИР транслюватиметься програма «Школа доступності»

4 жов. 2019

У суботу, 5 жовтня о 9:35, на регіональних телеканалах UA: Суспільне мовлення стартує проєкт від команди Доступно.UA «Школа доступності». У першому сезоні в ефір вийде вісім серій програми. «Школа доступності» розповідатиме про ситуації у які попадають люди з інвалідністю, способи допомоги та секрети вдалої комунікації.

Автори проєкту Дмитро Щебетюк, Наталя Павленко та Денис Заєць мають на меті дослідити простір, змінити ставлення до осіб з інвалідністю, об’єднати суспільство, змусити задуматись, що бар’єри існують тільки в наших головах.

«Такі проєкти варто робити, щоб покращити сприйняття суспільством інклюзії та тем інвалідності. Наше завдання — охопити більше людей, щоб кожен член суспільства зрозумів важливість рівності й комунікації. Бо всі маємо знання, талант, вміння — всі маємо мати можливості їх реалізувати. Треба працювати над тим, щоб питання інвалідності та інклюзії перейшли до рівня нормального, а не були чимсь особливим, — каже ведучий і один з авторів проєкту Дмитро Щебетюк. - Ми щасливі, що виходимо в ефір на національному телебаченні, це є поштовхом до переходу на вищий рівень нашої роботи».

Програма «Школа доступності»  транслюватиметься в ефірі UA: ЖИТОМИР та всіх регіональних каналів UA: Суспільне мовлення у слоті нових  програм вихідного дня, щосуботи о 9:35.