UA: ЖИТОМИР – інформаційний партнер ІІІ Всеукраїнського книжкового форуму  «ДієСлово»

UA: ЖИТОМИР – інформаційний партнер ІІІ Всеукраїнського книжкового форуму «ДієСлово»

16 жов. 2019

18 жовтня в Житомирі стартує триденний Всеукраїнський книжковий форум «ДієСлово». Участь у форумі беруть півтора десятка видавництв з різних міст України, запрошені автори книг та літературні критики.

 Регіональнй суспільний мовник UA: ЖИТОМИР став інформаційним партнером форуму та висвітлюватиме основні події. Організатори «ДієСлова» стануть учасниками ранкового телеефіру, програми «Радіодень», яка транслюється на UA: Українське радіо «Житомирська хвиля» та телеканалі UA: ЖИТОМИР.

 «Суспільний мовник представить глядачам та слухачам у своєму ефірі відомих письменників та новачків, - ділиться планами продюсерка Житомирської філії Суспільного Таміла Бутко. - Книжковий форум «ДієСлово» проводять в Житомирі вже втретє і кожного разу ми підтримуємо цей захід. Адже розуміємо, наскільки важлива книга в житті людини». 

Цього разу на форум завітають лауреат літературних премій «Коронація слова», «Золотий лелека» і «Книга року» Сашко Дерманський, заступник голови Національної спілки письменників України Володимир Шовкошитний, український письменник, перекладач, репортер і мандрівник Артем Чапай, український прозаїк, автор книжок для дітей та дорослих Олександр Єсаулов. 

До книжкового форуму долучаються також більше двох десятків місцевих письменників та поетів, які проведуть літературний стендап «Книга, що мене вразила » і запросять усіх охочих поділитися враженнями від прочитаних творів.

 «Ми прагнемо популяризувати книгу та культуру читання серед житомирян та гостей міста, особливо зараз, коли книгу затьмарює Інтернет, - зазначає співорганізатор форуму Сергій Твардовський. - Велику надію ми покладаємо на партнерство із Суспільним мовником, так як це найбільш доступний та популярний медіа ресурс в нашому регіоні».

 ІІІ Всеукраїнський книжковий форум «ДієСлово» проходитиме в Житомирі з 18 по 20 жовтня.