UA: ЖИТОМИР підготував концерт і тематичні міжпрограмки до  Дня Збройних сил України

UA: ЖИТОМИР підготував концерт і тематичні міжпрограмки до Дня Збройних сил України

4 гру. 2019

До Дня Збройних сил України та до Дня волонтера Суспільний мовник Житомирщини організовує концерт та готує тематичні телевізійні міжпрограмки за участі родин військових та волонтерів. 

4 грудня о 19:00 у великій залі Житомирської філії Суспільного у концертній програмі «Щастя прийде» виступить військова співачка NELYA, а такожі візьмуть участь шоу-балет «GrandDance» та вихованці житомирської зразкової театрально-хореографічної студії  «Світлячок» під керівництвом Ольги Костюшко. 

Запрошення на концерт отримали 350 військовослужбовців та членів їх родин.  Стрім-трансляція вестиметься наживо на сторінці мовника у facebook.

«Стало вже традицією у ці дні організовувати для військових та їхніх сімей святкове дійство. Цього разу концерт особливо цінний, бо для них виступатиме їхня колежанка, досвідчена військовослужбовиця і професійна співачка NELYA. Ми вмовили її подарувати Житомиру свій перший сольний концерт», — говорить менеджер Житомирської філії Суспільного Артур Самарцев

Артистка NELYA – учасниця АТО, має більше 200 виступів у зоні проведення АТО/ООС. Після виступу у Житомирі співачка знову їде на передову.

Також до Дня Збройних сил України та до Дня волонтера на UA: ЖИТОМИР підготували  сім тематичних міжпрогрмок. У теле- і радіоефірах Суспільного мовника Житомирщини звучатимуть слова подяки та підтримки нашим військовослужбовцям від їхніх матерів, дружин, дітей, волонтерів.

«Ми вирішили записати короткі інтерв’ю членів родин військових, які сьогодні перебувають на Сході України. До кінця тижня в наших ефірах звучатимуть щирі слова мам військових, які моляться за всіх синів і дочок, щоб ті поверталися додому живими та здоровими, які щодня чекають дзвінка, щоб почути рідний голос і слова – «Мама, у мене все добре!». Звучатимуть слова вдячності і гордості від дружин за своїх чоловіків-військових. В такий спосіб ми хочемо підкреслити, наскільки сьогодні є важливою, складною, відповідальною та водночас почесною професія військового, і наголосити на тому, що цивільне населення це розуміє і підтримує наших захисників», — каже продюсерка Житомирської філії Суспільного Таміла Бутко.