UA: ЖИТОМИР транслюватиме богослужіння з місцевих храмів

UA: ЖИТОМИР транслюватиме богослужіння з місцевих храмів

31 бер. 2020

З цієї неділі, 5 квітня, Суспільний мовник Житомирщини починає прямі включення з Семінарійського костелу Святого Іоанна з Дуклі в Житомирі. 

Початок телевізійної трансляції Святої Меси на телеканалі UA:ЖИТОМИР та на сайті мовника онлайн о 10:30.

 «Цього року через карантин служби в храмах різних конфесій відбуваються без вірян. Так само будуть проходити найближчі релігійні свята. В неділю, 5 квітня, римо-католики відзначатимуть Пальмову (Вербну) неділю. Для того, щоб віруючі змогли почути молитву і помолитися, Суспільне Житомирщини спільно із Семінарійським костелом Святого Іоанна з Дуклі в Житомирі проводитиме пряму трансляцію годинної Святої Меси, в якій беруть участь Брати Францисканці цієї парафії. Плануємо таку співпрацю із костелом до завершення карантину»,— розповідає продюсерка UA: ЖИТОМИР Таміла Бутко.

 

Нагадаємо, що з минулої неділі, 29 березня, Суспільне Житомирщини розпочало прямі трансляції богослужінь зі Свято-Михайлівського кафедрального собору Православної Церкви України міста Житомира. 

 

Божественна літургія цієї неділі розпочнеться о 9:00 та триватиме півтори години. Відразу по завершенні , буде включення на римо-католицьку службу з Семінарійського костелу Святого Іоанна з Дуклі в Житомирі.

 

Крім того, Суспільне розпочало трансляції богослужінь різних конфесій.