UA: ЖИТОМИР покаже онлайн-концерт Павла Палійчука з мальовничої локації

UA: ЖИТОМИР покаже онлайн-концерт Павла Палійчука з мальовничої локації

18 чер. 2020

20 червня о 16:00  на Facebook сторінці Суспільного Житомирщини відбудеться онлайн-трансляція концерту українського співака Павла Палійчука. Для цього концерту творча команда UA: ЖИТОМИР обрала мальовничу локацію – Коростишівський каньйон.

Павло Палійчук, фіналіст телешоу «Голос Країни», учасник інших загальноукраїнських проєктів. 

Фото зі сторінки співака у Facebook

«Чудово, що ми співпрацюємо із молодим співаком і нашим земляком. Мені імпонує те, що Павло виконує не лише українські та світові хіти, а й пише власні пісні. Його голос розкривається як у великих залах, так і на відкритих майданчиках. І тому для цього концерту ми обрали сцену на природі. А саме на  території Коростишівського каньйону. Це дуже мальовниче місце, яке використовують і для фотографування, і для зйомок відеокліпів. Ми вирішили, що ця локація буде чудовим майданчиком для проведення нашого концерту. Зважаючи на обмежувальні карантинні заходи, це – найбільш доречно», — каже продюсерка Житомирської філії Суспільного Таміла Бутко.

Менеджер Житомирської філії Суспільного Артур Самарцев зазначив, що з обережним оптимізмом дивиться у найближче майбутнє і сподівається, що вже у вересні філія зможе відновити проведення концертів у великій залі та фільмопоказів у кінозалі філії: 

«Сподіваємось на покращення ситуації, а поки шукаємо інші форми спілкування із глядачами та прихильниками Суспільного. Провели онлайн перегляди в рамках фестивалів Чілдрен Кінофест і незабаром долучаємось до онлайн-тижня швейцарського кіно. 20 червня транслюємо концерт Павла Палійчука».  


Нагадаємо, у неділю, 21 червня  з 9:00 в телеефірі UA: ЖИТОМИР та на сайті мовника онлайн транслюватиметься Божественна літургія на полі Берестецької битви, яку очолить предстоятель Православної церкви України митрополит Епіфаній.