У жовтневому випуску #Звіти_наживо  - про підготовку до опалювального сезону

У жовтневому випуску #Звіти_наживо - про підготовку до опалювального сезону

18 жов. 2018

У п’ятницю, 19 жовтня, о 19:20 у прямому ефірі телеканалу UA: ЖИТОМИР та радіо «Житомирська хвиля» відбудеться восьмий випуск #Звіти_наживо, присвячений звітуванню чиновників, відповідальних за забезпечення старту нового опалювального сезону. Протягом 52 хвилин начальник управління комунального господарства Житомирської міської ради Олександр Марцун розкаже про результати роботи протягом періоду опалювальних канікул та відповість на запитання громадян на журналістів.

Питання стосуватимуться готовності інфраструктури міста до холодів. Мова піде і про  орієнтовні дати старту опалювання житлового фонду в умовах порівняно теплої осені, рівень заборгованості населення за теплопостачання, ремонти теплотрас протягом літа та проблеми, із якими раніше стикалося місто. Крім цього, посадовець прокоментує, наскільки обґрунтованими є тарифи на опалення, які встановлює місто, а також чи готує міська влада спеціальні програми переходу житлових господарств на індивідуальне опалення чи масове встановлення лічильників.

Поставити своє запитання можна завчасно у соціальній мережі Facebook за хештегом #Запитай_Марцуна та протягом прямого ефіру за номером телефону студії  UA: ЖИТОМИР:

(0412)228-966 (вартість дзвінків згідно з тарифом вашого оператора).

 

Команда UA: СУСПІЛЬНЕ МОВЛЕННЯ та Громадський рух ЧЕСНО продовжують всеукраїнський проект #Звіти_наживо, покликаний змінити застарілий формат звітування посадовців на інтерактивне інтерв’ю у прямому ефірі регіональних філій НСТУ.

 

Наступні #Звіти_наживо стосуватимуться таких тем:

Листопад — бюджети міст

Грудень — звіти мерів обласних центрів за 2018 рік.