Спецефір до Дня Незалежності України на Суспільному Житомира

Спецефір до Дня Незалежності України на Суспільному Житомира

21 сер. 2020

21 серпня о 19:00 на телеканалі UA: ЖИТОМИР відбудеться спецефір, присвячений Дню Незалежності України.

Йтиметься про передумови подій 29-річної давнини в Україні та на Житомирщині. Однією з тем спецефіру стане розмова про три українські революції. Також ведучі звернуться до теми війни на Донбасі та захисту східних кордонів держави. Насамкінець розмірковуватимуть, як збудувати міцну незалежну країну. 

До розмови запрошені політолог Сергій Рудницький, історик Геннадій Махорін, родина військових Вікторія та Максим Гайдамаки, психологиня Ксенія Гавриловська, учасники революцій Олесь Доній (скайпом) та Назарій Томчук. Будуть використані архівні відеозаписи подій 1990-1991 років у Житомирі та в Україні. 

«Цей спецефір ми вирішили провести в іншому форматі. Впродовж години в студії будуть двоє ведучих «Теми дня» Костянтин Кас’ян та Олена Ваховська і головна редакторка новин Тетяна Маківська. Кожен з них працюватиме на своєму майданчику, і ми плануємо щоразу, змінюючи фокус розмови, змінювати і локацію зйомки — від «Теми дня» до новин і навпаки», — каже продюсерка Житомирської філії Суспільного Таміла Бутко

Початок спецефіру у п’ятницю, 21 серпня, о 19.00 на телеканалі UA: ЖИТОМИР та сайті мовника zt.suspilne.media.