Команда Суспільного Житомира розгорнула 45-ти метровий синьо-жовтий прапор у центральному парку міста

Команда Суспільного Житомира розгорнула 45-ти метровий синьо-жовтий прапор у центральному парку міста

21 сер. 2020

Напередодні Дня Прапора та Дня Незалежності України команда Суспільного Житомира по-особливому, зворушливо привітала земляків, розгорнувши на підвісному мосту в центральному парку Житомира синьо-жовтий стяг. 

45-ти метровий прапор пошили на філії три роки тому. Відтоді він щороку напередодні свят майорить на фасаді будівлі Суспільного.

«Враховуючи ситуацію із захворюваністю, для зйомки ми обрали завершення робочого дня, коли житомиряни зазвичай поспішають додому і в парку мало людей. Дехто з житомирян, які все ж були в той момент на мосту, теж долучитися до флешмобу, тільки в інший спосіб: вони вигукували гасло: «Слава Україні – Героям слава!», — розповідає продюсерка Житомирської філії Суспільного Таміла Бутко. — Таким флешмобом ми хотіли нагадати житомирянам, що наближаються головні свята нашої держави, що боротьба за цілісність країни триває!».

Під час флешмобу Суспільне Житомир відзняло ролик, який транслюватимуть в ефірі телеканалу UA: ЖИТОМИР у найближчі вихідні та святкові дні. Також його розмістять на сайті та у соцмережах мовника.