«Що і як казати, аби тебе чули» — Вікторія Польченко проведе онлайн-марафон для підлітків

«Що і як казати, аби тебе чули» — Вікторія Польченко проведе онлайн-марафон для підлітків

30 вер. 2020

Що цікавіше — прямий ефір чи запис, як звучати «як-на-радіо», звідки береться монотонність у голосі та як її позбутися? Реєструйтеся на безкоштовний онлайн-марафон для дітей та підлітків «Радіоголос: що і як казати, аби тебе чули». Проводить Дитяча академія суспільного мовлення — PMA Juniors* — з 5 по 9 жовтня о 18:00.

Учасники вчитимуться безшумно дихати, лаконічно писати, правильно вимовляти та переконливо звучати.

Читайте також: 7 радіовистав за творами шкільної програми зарубіжної літератури

Креативна продюсерка UA: Радіо Промінь Вікторія Польченко, голос якої звучить у радіопостановках, документальних і телевізійних фільмах, рекламі й аудіокнижках, упродовж 5 днів розповідатиме:

  • головне про друзів і ворогів голосу;
  • де в радіоведучих кнопка «вимкни волинку»;
  • як готуються радіоведучі до прямих ефірів та що неодмінно роблять перед записом у студії;
  • як і в що «одягають» радіостанції та що таке радіопродакшн;
  • хто такі brand-voices і що вони вміють;
  • як сучасне радіо долало шлях від радіогазети до конвергентного медіа;
  • чим корисні «радіоправила» в подкастах, сторіз та прямих трансляціях.

Онлайн-марафон відбудеться з 5 по 9 жовтня о 18:00, тренінги триватимуть годину. Вебінар організують на платформі Zoom.

Щоб узяти участь в онлайн-марафоні, заповніть форму за посиланням до 17:00 8 жовтня. Підтвердження надішлють учасникам на електронну пошту.

Проєкт створили за підтримки* UA: Суспільне мовлення та DW Akademie на базі Public Media Academy — навчального центру Суспільного мовника.

PMA Juniors працює для дітей та підлітків 12–14 років, які цікавляться темою медіа. Головна мета проєкту — формувати новий рівень медіаосвіти в молоді. Дитяча академія допоможе реалізувати таланти, навчить критично оцінювати й аналізувати інформацію, яку дитина отримує зі ЗМІ, і покаже, як створювати якісний медіаконтент.

* Академія суспільного мовлення працює в межах проєкту підтримки суспільного мовлення в Україні, який фінансують Європейський Союз в Україні, Європейська Комісія (Генеральний директорат з питань європейської політики сусідства та переговорів з розширення) й Міністерство закордонних справ Німеччини. DW Akademie співпрацює з BBC Media Action, аби підтримати трансформацію державного мовника України НСТУ в суспільний мовник. Ключовою метою проєкту є промоція суспільного мовлення через створення функціональної цифрової мультиплатформи ньюзрум та навчального центру Академія суспільного мовлення (Public Media Academy).