UA: ЖИТОМИР частково змінює режим роботи

UA: ЖИТОМИР частково змінює режим роботи

27 жов. 2020

Із 27 жовтня по 6 листопада Житомирська філія Суспільного  частково змінює режим роботи через підтверджені випадки захворювання на коронавірус у колег. Працівники із COVID-19 перебувають на самоізоляції, як і всі члени команди, хто з ними контактував.

Діджитал підрозділ філії перейшов на дистанційний режим роботи. Обмежена кількість інформаційного мовлення. В ефір виходитиме один  телевізійний випуск новин о 19:00 в рамках вечірньої  інформаційно-аналітичної програми «Сьогодні. Головне». Зменшена кількість власного ефірного мовлення на UA: Українське радіо «Житомирська хвиля».

Керівництво філії робить все можливе, аби не розширювати коло контактних осіб: працівники розділені на групи для роботи по змінах, приміщення продезинфіковані, посилений масковий режим, колег з ознаками ГРВІ до роботи не допускають.

«Всі колеги із підтвердженим інфікуванням перебувають на лікарняному, контактні особи на самоізоляції. Частина команди працює дистанційно. За перших ознак нездужань, адміністрація наполегливо рекомендує працівникам звертатись до лікаря, або переводить колег на віддалену форму роботи», — розповів менеджер Житомирської філії Суспільного Артур Самарцев.

Команда Суспільного Житомира продовжує інформуватиме про важливі події в ефірі телеканалу UA: ЖИТОМИР, UA: Українське радіо «Житомирська хвиля»,  на діджитал-платформах — сайті zt.suspilne.media та сторінках у соцмережах