UA: ЖИТОМИР — у Новий рік із новими студіями

UA: ЖИТОМИР — у Новий рік із новими студіями

6 гру. 2018

Перші зимові випуски новин, "Теми дня" і Ранкового шоу UA: ЖИТОМИР вийшли в ефір з оновлених студій. Оновилися не лише студійні інтер’єри і декорації — на UA: ЖИТОМИР з’явилась затишна гостьова кімната для ведучих та гостей Ранкового шоу і "Теми дня". Переобладнали й центральну апаратну.

За словами керівниці творчої групи "Ранку на UA: ЖИТОМИР" Анжеліки Нестерчук, ідея декору належить продюсеру каналу Володимиру Ладижцю, а до її втілення долучились усі творці Ранкового шоу.

"Ми намагалися зробити студію незвичною, по-домашньому затишною. І нам це вдалося. Домашня консервація, дрова, ляльки-мотанки, книги — вся ця атрибутика створила атмосферу комфорту. Крім того, тепер ми маємо більше простору, аби ведучі та гості могли вільно почуватися в ефірі", — сказала Анжеліка Нестерчук.

Керівниця "Ранку на UA: ЖИТОМИР" також розповіла, що у новому сезоні з’явилась нова рубрика: в ефірі своїм досвідом ділиться лайф-коуч, оновилися рубрики "Мистецтво фотографії", "Чого не розуміє моя бабуся…", "Новинки літератури", "На здоров’я", "Мова про мову", готується до ефіру новий проект Ранку "Абетка".

"Приємно вести ефіри в новому лаконічному й естетично оформленому просторі. Це допомагає усвідомлювати, що Ранок є обличчям каналу", — поділилася враженнями ведуча Ранку Тетяна Іскоростенська.

Як розповів продюсер Житомирської філії Володимир Ладижець, зміни стосуються не лише творчої групи Ранку, а загалом всього творчого процесу.

"Тепер ми маємо одну велику студію з окремими зонами для Новин, Теми дня та Ранку. Вдалося оновити центральну апаратну, що зробило процес зйомок мобільнішим. На сьогодні ми маємо можливість робити більше прямих включень з місця подій, транслювати власні заходи на багатокамерну зйомку й робити інтерактивні телемости. Радіємо усією командою ще одній перемозі", — говорить продюсер.

 Про відчутні технічні вдосконалення на UA: ЖИТОМИР розповів менеджер філії Артур Самарцев:

"Завдяки оновленню основного комп’ютера студійного комплексу наші телеглядачі і підписники у соцмережах можуть отримувати контент у високій HD-якості. Тепер при зйомках у студії ми можемо використовувати до 7-ми камер, що суттєво розширило можливості режисерів при плануванні записів, стало зручніше працювати".

Наступним кроком, за словами менеджера філії, буде створення сервера прямих трансляцій, який дозволить самостійно транслювати важливі події в Житомирі та області.

 

Нагадаємо, нещодавно оновилися студії у Волинській  філії Суспільного. Тут з’явились декорації у брендових кольорах каналу та новий дизайн. На UA: РІВНЕ облаштована  додаткова локація у класичному чорному кольорі для зйомок окремих рубрик.