Генерал Маломуж про інформаційні атаки й провокації РФ та оборону Бахмута

13 бер. 17:29


У Білорусі провели ротацію та вивели частину російських військ. На кордоні ситуація стабільна і контрольована, 12 березня повідомив командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв. Наразі, за його словами, загроза наземних дій ворога з північного напрямку низька.

А от за декілька днів до цього пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України заявила про те, що найближчим часом військово-політичне командування РФ планує проведення масштабної провокації на кордоні України і Білорусі. Крім того, як повідомила Держприкордонслужба України, білоруські прикордонники поскаржилися на українських колег через нібито залякування. Налякав білорусів повішений манекен у формі російського військового.

Військовий експерт, генерал армії України, голова Служби зовнішньої розвідки України (2005-2010 рр.) Микола Маломуж в етері телемарафону Суспільне.Спротив розповів, що РФ губить перспективи наступу і орієнтується на проведення інформаційних операцій задля дискредитації України. Він також зазначив, що українські війська роблять усе, аби запобігти оточенню Бахмуту.

Інші випуски
Більше відео