Двоє травмованих у ДТП, яка сталася у с.Сінгури за участі трьох вантажівок, перебувають у реанімації

11:08, 20 лют. 2019
 
Двоє травмованих у ДТП, яка сталася у с.Сінгури за участі трьох вантажівок, перебувають у реанімації
Двоє водіїв, які отримали травми у аварії у селі Сінгурі, перебувають у реанімації Житомирської обласної лікарні.

Про їх стан розповів завідувач відділенням інтенсивної терапії Генадій Загуменний:

«До нас у відділення було доставлено 2 пацієнти у важкому та шоковому стані. В одного з них  - струс головного мозку, рани голови та перелом кісток носу.  Інший пацієнт, який є громадянином Молдови доставлений зі струсом головного мозку та переломом плеча. На даний час вони стабільні, в свідомості та отримують лікування».

Нагадаємо, 19 лютого, близько 20-ї години, на автодорозі «Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський», а саме у с. Сінгурі сталася ДТП за участі трьох вантажівок.

Житель села Сінгурі Микола Тіторенко розповідає:

«Близько  19.30 я почув звук вибуху. Коли вибіг, побачив цю аврію. Приїхала поліція, 2 швидікі та МНСники, які розрізали кабіну, щоб витягнути людину».

За попередньою інформацією, водій вантажного автомобіля "Мan" не обрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу де здійснив зіткнення з вантажівкою "DAF". Надалі, вантажний автомобіль "Man" здійснив зіткнення з транспортним засобом "Volvo". Про це розповіла представниця Нацполіції в області Ольга Номерчук:

 

«За попередніми даними водій вантажівки виїхав на смугу зустрічного руху, де зіштовхнувся з 2 вантажівками. За кермом обох перебували жителі Чернівецької області. В ДТП постраждали водій іноземець та водій VOLVO. Постраждалі доставлені до лікарні».