Автодорожники області блокували трасу Київ-Чоп поблизу Глибочиці (ОНОВЛЕНО)

12:05, 21 бер. 2019
 
Автодорожники області блокували трасу Київ-Чоп поблизу Глибочиці (ОНОВЛЕНО)

UPD О 12.30 трасу Київ-Чоп поблизу Глибочиці Житомирського району розблокували. Працівники філій Житомирського облавтодору на прохання правоохоронців припинили перекриття дороги, але залишаються там. Автомобілі відновили рух.

Нагадаємо: об 11 годині близько 60 працівників з районних філій облавтодору перекрили трасу Київ-Чоп. Люди ходили вздовж пішохідного переходу на обох смугах руху, пропускали машини спецтехніки та "швидкі". За словами нашого кореспондента Володимира Шолдрука, декілька тисяч автомобілів стояли в заторі. Довжина затору з обох боків перекриття становила близько 6 кілометрів. На місці події працювали близько 20 силовиків.

Працівники облавтодору сказали, що перекриватимуть дорогу доти, доки до них не приїде керівництво з Києва. Їм не виплачують заробітну плату майже півроку.

Заступник директора облавтодору Сергій Остапенко розповів, що керівник Житомирського облавтодору Олександр Мельниченко написав заяву на звільнення.

Нагадаємо: 12-го березня Олександр Мельниченко сказав, що оплату своєї праці люди отримають до 20-го березня. Працівниця Новоград-Волинської філії Надія Борсук повідомила, що зарплату вони не отримали.