У Житомирі завершився всеармійський чемпіонат з рукопашного бою

15:19, 21 бер. 2019
 
У Житомирі завершився всеармійський чемпіонат з рукопашного бою

Команда десантно-штурмових військ здобула перемогу у загальному заліку всеармійського чемпіонату з рукопашного бою на кубок Героя України Тараса Сенюка, який завершився 21-го березня у Житомирі.

Представник навчального центру десантно-штурмових військ Владислав Тененека у фінальному бою нокаутував суперника серією ударів руками та ногами. Цей нокаут став найшвидшим під час змагань:

«Я знав, що він займається боротьбою, тому застосовував ударну техніку, щоб знешкодити, як кажуть, суперника», - ділиться Владислав, - «Звичайно, рукопашний бій на першому плані для захисту своєї родини, самозахисту, але застосовувати варто лише у крайніх випадках».

Також у фінальному бою представник десантно-штурмових військ Михайло Замбіцький здобув перемогу лише у додатковий час:

«Враження просто супер, не очікував, що все воно так піде. Так, були свої нюанси, трохи важко було, тобто в деяких моментах не міг його не підняти, не викинути, але коли вже схватка пішла, то сили хватило, щоб заробити якісь бали».  

У загальному заліку перемогу отримала команда десантно-штурмових військ, друге місце - академії сухопутних військ, бронза за представниками сил спеціальних операцій.

«На чемпіонів чекають подарунки, багато подарунків буде» - розповідає начальник фізичної підготовки і спорту ДШВ України Андрій Палагін,- «Це і спортивна форма буде, будуть грошові винагороди – за перше місце буде 5 тисяч гривень, за друге – 3 тисячі, і за третє – 2 тисячі гривень».

 

Нагадаємо: всеармійський чемпіонат з рукопашного бою на кубок Героя України Тараса Сенюка, полковника 95-ої аеромобільної бригади, який загинув від кулі снайпера 3-го червня 2014 року під Слов’янськом, розпочався 20-го березня.