У Житомирі школяр перед уроком фізкультури розпилив газовий балончик

14:23, 29 лис. 2019
 
У Житомирі школяр перед уроком фізкультури розпилив газовий балончик

16 учнів житомирської школи під час навчання отруїлися невідомою речовиною

У житомирській школі №26 дев’ятикласник під час навчання розпилив газовий балончик. Це сталося у роздягальні, де учні шостого та дев’ятого класів готувалися до уроку фізкультури. До міської та обласної лікарень потрапили 16 підлітків.

Директорка житомирської мыської школи №26 розповідає, що учень який розпилив газовий балончик, має проблеми із поведінкою.

"За ним раніше і помічалося, що поводить він себе неадекватно. З ним  проводили роботу, неодноразово викликали у школу батьків, але результатів це не дало. Маємо те, що маємо", - сказала директорка.

До лікарень шпиталізували 16 дітей, 5 з них – до обласної дитячої лікарні, двоє школярів у реанімації.

За словами лікаря-анестезіолога обласної клінічної лікарні Максима Зрожовця, дітей госпіталізували у педіатричне відділення №2, двох із них – у відділення анестезіології та інтенсивної терапії. Стан дітей важкий, але до кінця дня став ближче до середнього. Попередній діагноз – отруєння невідомою речовиною.

Пресофіцерка нацполіції в області Ольга Номерчук: "Швидше за все батьків цього учня можуть притягнути до адміністративної відповідальності за статтею 184 кодексу України про адміністративні правопорушення – це неналежне виконання ними батьківських обов’язків"