Активісти силою проривалися на засідання Житомирської обласної ради (ОНОВЛЕНО)

10:17, 7 лют. 2019
 
Активісти силою проривалися на засідання Житомирської обласної ради (ОНОВЛЕНО)

На сесію Житомирської обласної ради, яка розпочалася о 10-тій годині, проривалися представники організацій Дмитра Корчинського «Братство», «Традиції і порядок» та "Невідомий патріот".

Вони пошкодили двері та побили скло.

Керівник поліції області В’ячеслав Печененко вийшов до натовпу і пояснив, чому досі триває розслідування аварії, у якій депутат Дмитро Кропачов наразі фігурує у якості свідка. 

Нагадаємо, 24-го листопада у селі Тетерівка Житомирського району автомобіль Дмитра Кропачова "Тoyota Highlander" збив насмерть 60-річну жінку.

Потім представники громадських організацій Дмитра Корчинського «Братство» та «Традиції і порядок» пішли до офісу партії «Батьківщина». Вони закидали його димовими шашками, але до офісу не проривалися.

В’ячеслав Печененко повідомив, що під час акції були зафіксовані правопорушення і поліція розслідуватиме ці факти відповідно до чинного законодавства.

За словами Дмитра Корчинського з організації «Братство», в акції взяли участь близько 500 людей. А представниця поліції в області Алла Ващенко повідомила, що учасників було близько 150.