Уругвай – Італія — дивіться фінал Чемпіонату світу з футболу U-20 на Суспільному

Уругвай – Італія — дивіться фінал Чемпіонату світу з футболу U-20 на Суспільному

9 чер. 2023

В ніч з 11 на 12 червня о 00:00 відбудеться фінал Чемпіонату світу з футболу серед команд U-20, в якому гратимуть збірні Уругваю та Італії. Пряму трансляцію матчу покажуть місцеві телеканали Суспільного Мовлення (Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) та сайт Суспільне Спорт. О 23:00 дивіться передматчеву студію з ведучими Олексієм Мандзієм та Віталієм Волочаєм.

Для молодіжних збірних Уругваю та Італії це перший фінал Чемпіонату світу на цьому рівні.

Читайте також: Україна – Марокко — матч 1/8 фіналу Чемпіонату світу з сокки на Суспільному

На шляху до півфіналу, у стадії 1/8 плей-оф, збірна Уругваю мінімально переграла збірну Гамбії (1-0), у чвертьфіналі виграла у збірної США з рахунком 2-0, а в півфіналі здолала збірну Ізраїлю (1-0).

У 1/8 фіналу збірна Італії переграла збірну Англії з рахунком 2-1, у чвертьфіналі — збірну Колумбії з рахунком 3-1, а у півфіналі — Південну Корею (2-1).

Також місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт покажуть матч за 3-тє місце між збірними Ізраїлю та Південної Кореї. Гра відбудеться напередодні фіналу у неділю, 11 червня, о 20:30.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.  

Ексклюзивні трансляції на місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини

Фото — FIFA