«Рух» – «Колос»: четвертий тур Чемпіонату України з футболу на Суспільному

«Рух» – «Колос»: четвертий тур Чемпіонату України з футболу на Суспільному

18 сер. 2023

У суботу, 19 серпня, о 19:00 відбудеться матч четвертого туру Української Прем’єр-ліги, в якому між собою зіграють львівський «Рух» та «Колос» (Ковалівка). Пряму трансляцію матчу дивіться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (Суспільне Львів, Суспільне Черкаси, Суспільне Полтава та інші) та на сайті Суспільне Спорт.

Читайте також: Чемпіонат світу-2023 з легкої атлетики — дивіться на Суспільному

На старті сезону «Рух» очолює турнірну таблицю УПЛ, здобувши перемоги у перших трьох турах (9 очок в активі). «Колос» йде вслід за «Рухом», посідаючи друге місце (7 очок в активі).

Коментуватиме матч Єгор Джулай.

Зазначимо, у новому сезоні Української Прем’єр-ліги місцеві телеканали Суспільного Мовлення та сайт Суспільне Спорт транслюють домашні матчі футбольних клубів «Рух» (Львів) та «Минай» (Минай).

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Нагадаємо, Суспільне Мовлення в листопаді презентує окремий спортивний супутниковий канал Суспільне Спорт. Наразі телеканал мовить у тестовому форматі.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.