Наслідки ракетного удару по Чернігову — у випусках новин від Суспільного

Наслідки ракетного удару по Чернігову — у випусках новин від Суспільного

19 сер. 2023

Випуски новин щодо наслідків ракетного обстрілу росією центру Чернігова дивіться сьогодні, 19 серпня:

  • 17:00 — на місцевих каналах Суспільного Мовлення (Суспільне Чернігів, Суспільне Київ тощо), супутникових каналах Суспільне Новини та Суспільне Крим;
  • 19:00 — на каналах Суспільне Новини та Суспільне Крим.

Під час ракетного удару журналісти Суспільне Чернігів перебували у приміщенні Драмтеатру та зафіксували його страшні наслідки.

«Ми докладно розкажемо про удар по центру Чернігова, про загиблих і травмованих людей, причини цього удару та найновішу інформацію», — прокоментувала Алла Скорик, шеф-редакторка Суспільне Чернігів та північно-східного хабу Суспільного.

Читайте також: Команди Суспільного та розслідувачів NGL.media оголосили про співпрацю

Упродовж дня журналісти Суспільного оперативно надають повну інформацію про наслідки удару. Всі новини читайте на сайті Суспільне Новини, а також  на цифрових платформах, зокрема в телеграм-каналі Суспільне Чернігів.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Фото — Суспільне Чернігів