Топподії регіону за тиждень — інформаційний підсумок від команди Суспільне Житомир

Топподії регіону за тиждень — інформаційний підсумок від команди Суспільне Житомир

22 бер. 2024

На Суспільне Житомир та усіх місцевих теле- та ютуб-каналах Суспільного стартував підсумковий тижневий інформаційний дайджест. Щосуботи о 20:30 дивіться випуск новин «Тиждень. Житомир» про головні місцеві події Житомирщини.

Інформаційний тижневий дайджест став альтернативою щоденним дайджестам новин, але, на відміну від них, він адаптований для ютубу. Із запуском хабів Суспільного у регіонах виникла потреба якіснішої роботи з локальними темами й різними форматами, зокрема діджитальними. Цей напрям залишається одним із пріоритетних для Суспільного — там зберігається зростання й попит аудиторії.

Читайте також: Теленовини про всю країну від Суспільного: більше випусків у зручний час

Більше унікальних локальних відеоісторій про громади — у щоденних загальнонаціональних випусках теленовин від команди Суспільного, у проєкті «Суспільне. Студія», на діджитал-платформах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного — сайті Суспільне Новини та сторінках у соцмережах.

Нагадаємо, з березня на телеканалі Суспільне Новини та всіх місцевих каналах Суспільного збільшилася кількість випусків загальнонаціональних новин — з трьох до шести, основу яких складають репортажі та історії з усіх регіонів. Час цих випусків та новин спорту стає зручнішим для глядача. 

Розклад інформаційних випусків у будні:

  • 16:00, 17:00, 18:00, 19:00 й інформаційні підсумки дня 20:00 та вечірній випуск о 22:00;
  • 17:15 і 20:40 — новини спорту. 

У вихідні підсумкові новини виходять о 18:00 та 20:00

О 20:30 щосуботи — інформаційний дайджест місцевих новин за тиждень.

Маєте новину, якою хочете поділитися? Хочете розповісти свою історію чи історію про свою громаду на всю країну? Зв’яжіться із Суспільним у Житомирі.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від команди Суспільне Житомир — на сайті Суспільне│Новини та у соцмережах:

Підписуйтесь на канал Суспільне Анонси в телеграм або вотсап, щоб знати про головні проєкти та події на Суспільному.