Одружитися у День Святого Валентина

19:10, 14 лют. 2019
 
Одружитися у День Святого Валентина

Ігор та Ярослава з Радомишля одружилася у музеї Космонавтики у день Святого Валентина. 

«Ми заявку подали 9-го січня цього року, відразу задумавши на 14-те лютого..», - розповідає наречений Ігор Шевцов.

«Зареєструвати саме тут, в Музеї космонавтики, ну тому, що кохання воно поза часом. Не земне. Тому захотілося щось таке неординарне, незвичне.», ділиться наречена Мирослава Шевцова, - «Треба змінювати стереотипи. Я гадаю, що як що закохані прийдуть зі своєю мрією, працівники ЗАКСу допоможуть її втілити в реальність.»

 

Пара стала третіми, хто уклав шлюб в музеї за 25 років. ПРо це розповіла працівниця музею Ірина Вишневецька:

«Це в нас, якщо я не помиляюсь, в 3-тє, а можливо в 4-те навіть. Але це було не 14-го лютого. Ну а першою була я. Зареєстрували шлюб ми рівно 25 років тому, тут у музеї, рівно 25 років тому.»

Світлана Садовська, керівниця обласним відділом державної реєстрації актів цивільного стану прокоментувала:

«Послуга виїзної церемонії - це є одна із послуг всіх видів ДРАСу. Від сьогодні на честь дня Св. Валентина, Міністерством юстиції України вже 2 рокі поспіль проводиться акція «Кохання поза часом». Всі ДРАКСи працюють цілодобово до 12-ти ночі. В минулому році в області було зареєстровано десь 70-т з чимось. На сьогоднішній день в Житомирській області було заплановоно близько 68, але досить багато іде шлюбів за добу, тому очікуємо набагато більше.»

Станом на 19-ту годину у Житомирській області 14-го лютого одружилися 63 пари. Про це нам розповіла Світлана Садовська, керівниця обласного відділу державної реєстрації актів цивільного стану.

Нагадаємо, у День святого Валентина в рамках акції «Кохання поза часом» шлюб можна укласти до півночі.