Новорічні свята пройшли без грубих порушень

14:10, 2 січ. 2019
 
Новорічні свята пройшли без грубих порушень

Новорічні свята у період із 30-го грудня 2018 року по 1-ше січня 2019 пройшли без грубих порушень правопорядку. Про це розповіла представниця нацполіції області Ольга Номерчук. 

За її словами у цей період правопорядок на території області охороняли близько шестисот правоохоронців. 

«Грубих порушень громадського порядку допущено не було. Також спокійно відбулися заходи приурочені відзначенню 110-ої річниці з Дня народження Степана Бандери у обласному центрі. Громадський порядок забезпечували близько півсотні працівників поліції. За цей же період до територіальних підрозділів Національної поліції надійшло близько 1700 повідомлень, близько 200 з них - з ознаками кримінальних правопорушень. Серед них грабежі, факти незаконного заволодіння транспортними засобами, крадіжки, хуліганства та інші. Поліція встановила 16 осіб, причетних до вказаних подій. Якщо порівнювати з іншим періодом, то кількість звернень і кількість зареєстрованих кримінальних правопорушень не збільшилась.»


Також протягом новорічних свят, підрозділами ДСНС зареєстровано 9 пожеж, де загинула одна людина. 

Так 31-го грудня зафіксовано 7 займань, зокрема, у Іршанську Хорошівського району під час пожежі у гаражі загинув його власник – 44-річний чоловік, ймовірна причиною загоряння стала саморобна груба. 

1-го січня на території області зафіксували дві пожежі – без загиблих і травмованих.