Історії Суспільне Житомир — лідери ютуб-переглядів за травень

Історії Суспільне Житомир — лідери ютуб-переглядів за травень

3 чер. 2024

Команда Суспільне Житомир уважно стежить за подіями в Україні та регіоні: фіксує воєнні злочини, розповідає історії військових і цивільних, показує процеси відбудови звільнених територій, підтримує волонтерські ініціативи, оперативно інформує житомирян про найважливіше. Нижче 一 добірка матеріалів, які найбільше зацікавили глядачів та підписників мовника у травні.

Понад сімдесят три з половиною тисячі переглядів та чимало коментарів зібрало ютуб-відео Суспільного про виступ військового на сесії Житомирської міськради.

  • 23 травня під час позачергової сесії Житомирської міськради у приміщенні трапилися сутички, які почалися після того, як один з військових, який прийшов на сесію, висипав землю на депутатів міськради. На місце викликали поліцію.

Читайте також: Суспільне Мовлення транслюватиме Олімпіаду та Паралімпіаду 2024 року в Парижі

  • Більше сорока шести з половиною тисяч разів переглянули резонансну історію про загибель двох дівчат-підлітків у Житомирі.

  • Майже тридцять тисяч переглядів набрала історія з Житомирського ТЦК. 28 травня житомирянин Юрій Баришев, який має першу групу інвалідності, прийшов до міського Територіального центру комплектування у Житомирі оновлювати дані, аби його зняли з військового обліку. У ТЦК відмовилися брати його документи. Кореспонденти Суспільного з’ясовували деталі.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатека — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні.

Оперативні новини від команди Суспільне Житомир — на сайті Суспільне│Новини та у соцмережах: